Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Μπουρδούκλωσες ειπες?!

Μπορεί τα συναισθήματα να είναι κακός σύμβουλος??
Μπορεί η καρδιά να παίξει πίσω από τη πλάτη σου ..άσχημα παιχνίδια??

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το να σε καταλάβει τελικά κάποιος άνθρωπος?
Θα μου πεις τώρα υπάρχουν φορές που δε καταλαβαίνεις εσύ η ίδια τον εαυτό σου, πως περιμένεις να σε καταλάβουν οι άλλοι?!
Κι όμως, γνωρίζω ανθρώπους που με ξέρουν τόσο καλά χωρίς να τους έχει δοθεί η ευκαιρία να με ψάξουν και άλλοι που... Γιατί?

Όλα τελικά σε αυτή τη ζωή πρέπει να λειτουργούν με στρατηγική και με νόμους?Δεν υπάρχουν τα θέλω ή δε μπορούν να εισακουστούν?
Γιατί πριν πούμε ή κάνουμε κάτι πρέπει πρώτα να το επεξεργαστεί ο εγκέφαλος και να το δουλέψουμε με το ΠΩΣ, το ΑΝ και το ΓΙΑΤΙ - ΕΠΕΙΔΗ?

Να καταλήξω στο ότι δεν έχω μυαλό?
Είμαι επιπόλαιη?
Δε νομίζω, μπορεί να μη ταιριάζω στην εποχή. :-(

Ίσως οι αλήθειες είναι καλύτερα να σταματήσουν να λέγονται, μα θα είναι σίγουρα κάποια άλλη κι όχι εγώ, αν το κάνω αυτό.-

Είναι φορές που νοιώθω σαν να μην ανήκω σε αυτόν τον πλανήτη κι αυτό διότι καταφέρνω να καταλάβω αλλά όχι να με καταλάβουν.

Δε βγάζω νόημα σε όλα αυτά που σου γράφω. Έχω μπερδευτεί πολύ. ΕΣΥ?
- Εγώ τι? πως θα μπορούσα να καταλάβαινα αφού εγώ είμαι εσύ κι εσύ εγω???

Λες να θέλω γιατρό?????
μόνο αυτό μου έλειπε τώρα...
Συγκεντρώσουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Κανονικά αυτή τη δημοσίευση θα πρέπει να τη περάσω στα πρόχειρα αλλά δε θα το κάνω για να μπορώ να μπω αργότερα.... να βρω την άκρη μου και να το λύσω.
( σιγά μη τα καταφέρω, το πολύ πολύ να το ξαναδιαβάσω κάποτε και να γελάω)

1 σχόλιο:

ΕΓΩ είπε...

Όντως…Κανονικά αυτή τη δημοσίευση θα έπρεπε να τη περάσεις στα πρόχειρα και να την ξεδιαλύνεις πριν την δημοσιέυσης γιατί το μόνο που κατάφερες είναι να μας μπερδέψεις και εμάς. Και άντε εγώ που μπορώ μέσω της τριτοδιαλογιστικοποιητικής εγκεφαλομεταφοράς να μπορέσω να σε καταλάβω…. Αλλά τους άλλους δεν τους σκέπτεσαι?