Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Μεγάλα ΛΟΓΙΑ...

Ο εσωτερικός μου κόσμος έχει γεμίσει ξαφνικά από παράπονο και στεναχώρια.
Δυσκολεύομαι να καταπιώ και το στήθος μου το έχει πλακώσει ένα περίεργο βάρος.
Αναζητώ μια αλήθεια σε όλ αυτά τα μεγάλα λόγια που άκουσα. Άσκοπη η αναζήτηση μου όμως γιατί κανένα από αυτά δεν μπόρεσε να αποδειχτεί αληθινό... ποτέ!
Μια φαντασία μου ήταν μονολογώ κάποιες φορές κι άλλες ψάχνω διέξοδο για να αποφύγω κάθε σκέψη που ταξιδεύει στο μυαλό μου.
Με πνίγουν οι μνήμες και νοσταλγώ στιγμές μας, που μόλις συνειδητοποιήσω πόσο ψεύτικες ήταν αναρωτιέμαι αν οι γονείς μου έχουν κι άλλο τόσο έξυπνο παιδί πέρα από μένα.

3 σχόλια:

ΕΓΩ είπε...

Δικαίως ο εσωτερικός σου κόσμος βρίσκεται σ’ αυτή την κατάσταση και νιώθεις αυτά που νιώθεις. Το λάθος σου ίσως βρίσκεται γιατί πάντα ψάχνεις την αλήθεια στα μεγάλα λόγια και όχι στις πράξεις, έστω και στις μικρές.
Όλοι μας στην διάρκεια της ζωης συναντάμε καταστάσεις που από αυτές εξαρτάτε το υπόλοιπο της ζωης μας. Ανάλογα με το τι αποφάσεις παίρνουμε οδηγούμε τον εαυτό μας και όσους εξαρτώνται από εμάς σε κάποια μονοπάτια. Εγώ προσωπικά δεν μετάνιωσα για όσα έκανα και μου βγήκαν λάθος. Μετάνιωσα μόνο για αυτά που δεν τόλμησα να κάνω.
Και μην αναρωτιέσαι αν οι γονείς σου έχουν κι άλλο τόσο έξυπνο παιδί. Ξέρεις πολύ καλά ότι πριν από σένα δεν υπήρχαν καλούπια και μετά από σένα έσπασε το μοναδικό καλούπι. Είσαι μια και μοναδική.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Aργησα να περασω λογω εξεταστικης αλλα σημερα επανορθωνω αφηνοντας πολλες ευχες για καλη εβδομαδα.Να εισαι παντα καλα.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!